Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Spalatorie Rufe Spital

spalatorie rufe spitalVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama spalatorie rufe spital de pe piata. Numai alegand spalatorie rufe spital din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Primiti cel mai bun raport intre pret si calitate pentru orice produs din gama spalatorie rufe spital achizitionat din oferta Vivitrust Company. Fiecare produs din gama spalatorie rufe spital vine cu garantia celei mai bune calitati de pe piata bucatariilor profesionale.

Sunteti interesat de spalatorie rufe spital? Vivitrust Company va ofera cele mai bune spalatorie rufe spital, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna spalatorie rufe spital pentru o bucatarie profesionala.

Va oferim spalatorie rufe spital la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama spalatorie rufe spital ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse spalatorie rufe spital destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama spalatorie rufe spital si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama spalatorie rufe spital, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va oferim cele mai bune oferte de spalatorie rufe spital destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip spalatorie rufe spital. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de spalatorie rufe spital.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama spalatorie rufe spital comercializate de spalatorie rufe spital. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip spalatorie rufe spital si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama spalatorie rufe spital si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama spalatorie rufe spital nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de spalatorie rufe spital ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.