Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Spalatorie Rufe Hotel

spalatorie rufe hotelVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama spalatorie rufe hotel de pe piata. Numai alegand spalatorie rufe hotel din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Nu mai asteptati! Comandati acum spalatorie rufe hotel special create pentru bucataria si afacerea dumneavoastra. Personalul nostru calificat si specializat in materie de spalatorie rufe hotel este gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor profesionale de tip spalatorie rufe hotel.

Va oferim spalatorie rufe hotel la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama spalatorie rufe hotel ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse spalatorie rufe hotel destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum spalatorie rufe hotel din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip spalatorie rufe hotel care va va satisface pe deplin cerintele.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama spalatorie rufe hotel comercializate de spalatorie rufe hotel. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip spalatorie rufe hotel si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama spalatorie rufe hotel si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Va oferim cele mai bune oferte de spalatorie rufe hotel destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip spalatorie rufe hotel. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de spalatorie rufe hotel.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama spalatorie rufe hotel si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama spalatorie rufe hotel, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama spalatorie rufe hotel nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de spalatorie rufe hotel ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.