Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Plita Electrica

plita electricaVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama plita electrica de pe piata. Numai alegand plita electrica din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama plita electrica comercializate de plita electrica. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip plita electrica si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama plita electrica si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale plita electrica comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul plita electrica din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de plita electrica pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Va oferim plita electrica la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama plita electrica ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse plita electrica destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Va oferim cele mai bune oferte de plita electrica destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip plita electrica. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de plita electrica.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum plita electrica din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip plita electrica care va va satisface pe deplin cerintele.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de plita electrica. Oferim o gama variata de modele pentru plita electrica. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama plita electrica.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama plita electrica nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de plita electrica ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.