Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Masina Spalat Vase

masina spalat vaseVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama masina spalat vase de pe piata. Numai alegand masina spalat vase din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Va oferim masina spalat vase la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama masina spalat vase ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse masina spalat vase destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale masina spalat vase comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul masina spalat vase din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de masina spalat vase pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Sunteti interesat de masina spalat vase? Vivitrust Company va ofera cele mai bune masina spalat vase, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna masina spalat vase pentru o bucatarie profesionala.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama masina spalat vase. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama masina spalat vase este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de masina spalat vase.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de masina spalat vase. Oferim o gama variata de modele pentru masina spalat vase. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama masina spalat vase.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama masina spalat vase si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama masina spalat vase, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama masina spalat vase nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de masina spalat vase ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.