Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Masina De Gatit

masina de gatitVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama masina de gatit de pe piata. Numai alegand masina de gatit din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Va oferim cele mai bune oferte de masina de gatit destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip masina de gatit. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de masina de gatit.

Primiti cel mai bun raport intre pret si calitate pentru orice produs din gama masina de gatit achizitionat din oferta Vivitrust Company. Fiecare produs din gama masina de gatit vine cu garantia celei mai bune calitati de pe piata bucatariilor profesionale.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama masina de gatit comercializate de masina de gatit. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip masina de gatit si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama masina de gatit si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama masina de gatit. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama masina de gatit este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de masina de gatit.

Va oferim masina de gatit la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama masina de gatit ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse masina de gatit destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Sunteti interesat de masina de gatit? Vivitrust Company va ofera cele mai bune masina de gatit, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna masina de gatit pentru o bucatarie profesionala.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama masina de gatit nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de masina de gatit ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.