Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Masina Cuburi Gheata

masina cuburi gheataVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama masina cuburi gheata de pe piata. Numai alegand masina cuburi gheata din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale masina cuburi gheata comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul masina cuburi gheata din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de masina cuburi gheata pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum masina cuburi gheata din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip masina cuburi gheata care va va satisface pe deplin cerintele.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama masina cuburi gheata. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama masina cuburi gheata este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de masina cuburi gheata.

Nu mai asteptati! Comandati acum masina cuburi gheata special create pentru bucataria si afacerea dumneavoastra. Personalul nostru calificat si specializat in materie de masina cuburi gheata este gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor profesionale de tip masina cuburi gheata.

Va oferim masina cuburi gheata la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama masina cuburi gheata ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse masina cuburi gheata destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama masina cuburi gheata comercializate de masina cuburi gheata. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip masina cuburi gheata si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama masina cuburi gheata si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama masina cuburi gheata nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de masina cuburi gheata ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.