Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Masa Frigorifica

masa frigorificaVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama masa frigorifica de pe piata. Numai alegand masa frigorifica din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Nu mai asteptati! Comandati acum masa frigorifica special create pentru bucataria si afacerea dumneavoastra. Personalul nostru calificat si specializat in materie de masa frigorifica este gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor profesionale de tip masa frigorifica.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de masa frigorifica. Oferim o gama variata de modele pentru masa frigorifica. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama masa frigorifica.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum masa frigorifica din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip masa frigorifica care va va satisface pe deplin cerintele.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama masa frigorifica comercializate de masa frigorifica. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip masa frigorifica si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama masa frigorifica si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Sunteti interesat de masa frigorifica? Vivitrust Company va ofera cele mai bune masa frigorifica, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna masa frigorifica pentru o bucatarie profesionala.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale masa frigorifica comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul masa frigorifica din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de masa frigorifica pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama masa frigorifica nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de masa frigorifica ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.