Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Marmite Inox

marmite inoxVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama marmite inox de pe piata. Numai alegand marmite inox din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de marmite inox. Oferim o gama variata de modele pentru marmite inox. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama marmite inox.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale marmite inox comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul marmite inox din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de marmite inox pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Nu mai asteptati! Comandati acum marmite inox special create pentru bucataria si afacerea dumneavoastra. Personalul nostru calificat si specializat in materie de marmite inox este gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor profesionale de tip marmite inox.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama marmite inox comercializate de marmite inox. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip marmite inox si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama marmite inox si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Sunteti interesat de marmite inox? Vivitrust Company va ofera cele mai bune marmite inox, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna marmite inox pentru o bucatarie profesionala.

Va oferim cele mai bune oferte de marmite inox destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip marmite inox. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de marmite inox.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama marmite inox nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de marmite inox ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.