Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Marmita Inox

marmita inoxVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama marmita inox de pe piata. Numai alegand marmita inox din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Sunteti interesat de marmita inox? Vivitrust Company va ofera cele mai bune marmita inox, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna marmita inox pentru o bucatarie profesionala.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama marmita inox si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama marmita inox, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de marmita inox. Oferim o gama variata de modele pentru marmita inox. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama marmita inox.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum marmita inox din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip marmita inox care va va satisface pe deplin cerintele.

Primiti cel mai bun raport intre pret si calitate pentru orice produs din gama marmita inox achizitionat din oferta Vivitrust Company. Fiecare produs din gama marmita inox vine cu garantia celei mai bune calitati de pe piata bucatariilor profesionale.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama marmita inox. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama marmita inox este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de marmita inox.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama marmita inox nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de marmita inox ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.