Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Hota Profesionala

hota profesionalaVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama hota profesionala de pe piata. Numai alegand hota profesionala din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama hota profesionala. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama hota profesionala este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de hota profesionala.

Sunteti interesat de hota profesionala? Vivitrust Company va ofera cele mai bune hota profesionala, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna hota profesionala pentru o bucatarie profesionala.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum hota profesionala din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip hota profesionala care va va satisface pe deplin cerintele.

Va oferim cele mai bune oferte de hota profesionala destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip hota profesionala. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de hota profesionala.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama hota profesionala si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama hota profesionala, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va oferim hota profesionala la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama hota profesionala ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse hota profesionala destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama hota profesionala nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de hota profesionala ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.