Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Friteuza Profesionala

friteuza profesionalaVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama friteuza profesionala de pe piata. Numai alegand friteuza profesionala din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Va oferim cele mai bune oferte de friteuza profesionala destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip friteuza profesionala. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de friteuza profesionala.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama friteuza profesionala. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama friteuza profesionala este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de friteuza profesionala.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum friteuza profesionala din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip friteuza profesionala care va va satisface pe deplin cerintele.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale friteuza profesionala comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul friteuza profesionala din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de friteuza profesionala pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama friteuza profesionala comercializate de friteuza profesionala. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip friteuza profesionala si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama friteuza profesionala si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Sunteti interesat de friteuza profesionala? Vivitrust Company va ofera cele mai bune friteuza profesionala, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna friteuza profesionala pentru o bucatarie profesionala.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama friteuza profesionala nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de friteuza profesionala ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.