Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Dulap Frigorific

dulap frigorificVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama dulap frigorific de pe piata. Numai alegand dulap frigorific din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama dulap frigorific si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama dulap frigorific, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale dulap frigorific comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul dulap frigorific din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de dulap frigorific pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum dulap frigorific din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip dulap frigorific care va va satisface pe deplin cerintele.

Va oferim cele mai bune oferte de dulap frigorific destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip dulap frigorific. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de dulap frigorific.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de dulap frigorific. Oferim o gama variata de modele pentru dulap frigorific. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama dulap frigorific.

Sunteti interesat de dulap frigorific? Vivitrust Company va ofera cele mai bune dulap frigorific, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna dulap frigorific pentru o bucatarie profesionala.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama dulap frigorific nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de dulap frigorific ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.