Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Cuptor Pizza

cuptor pizzaVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama cuptor pizza de pe piata. Numai alegand cuptor pizza din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de cuptor pizza. Oferim o gama variata de modele pentru cuptor pizza. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama cuptor pizza.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama cuptor pizza si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama cuptor pizza, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va oferim cele mai bune oferte de cuptor pizza destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip cuptor pizza. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de cuptor pizza.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale cuptor pizza comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul cuptor pizza din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de cuptor pizza pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama cuptor pizza. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama cuptor pizza este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de cuptor pizza.

Nu mai asteptati! Comandati acum cuptor pizza special create pentru bucataria si afacerea dumneavoastra. Personalul nostru calificat si specializat in materie de cuptor pizza este gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor profesionale de tip cuptor pizza.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama cuptor pizza nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de cuptor pizza ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.