Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Cuptor Patiserie

cuptor patiserieVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama cuptor patiserie de pe piata. Numai alegand cuptor patiserie din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum cuptor patiserie din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip cuptor patiserie care va va satisface pe deplin cerintele.

Va oferim cele mai bune oferte de cuptor patiserie destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip cuptor patiserie. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de cuptor patiserie.

Primiti cel mai bun raport intre pret si calitate pentru orice produs din gama cuptor patiserie achizitionat din oferta Vivitrust Company. Fiecare produs din gama cuptor patiserie vine cu garantia celei mai bune calitati de pe piata bucatariilor profesionale.

Sunteti interesat de cuptor patiserie? Vivitrust Company va ofera cele mai bune cuptor patiserie, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna cuptor patiserie pentru o bucatarie profesionala.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama cuptor patiserie si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama cuptor patiserie, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama cuptor patiserie comercializate de cuptor patiserie. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip cuptor patiserie si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama cuptor patiserie si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama cuptor patiserie nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de cuptor patiserie ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.