Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Cuptor Cu Convectie

cuptor cu convectieVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama cuptor cu convectie de pe piata. Numai alegand cuptor cu convectie din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama cuptor cu convectie. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama cuptor cu convectie este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de cuptor cu convectie.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum cuptor cu convectie din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip cuptor cu convectie care va va satisface pe deplin cerintele.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama cuptor cu convectie si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama cuptor cu convectie, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de cuptor cu convectie. Oferim o gama variata de modele pentru cuptor cu convectie. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama cuptor cu convectie.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale cuptor cu convectie comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul cuptor cu convectie din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de cuptor cu convectie pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Va oferim cuptor cu convectie la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama cuptor cu convectie ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse cuptor cu convectie destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama cuptor cu convectie nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de cuptor cu convectie ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.