Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Camera Frigorifica

camera frigorificaVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama camera frigorifica de pe piata. Numai alegand camera frigorifica din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum camera frigorifica din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip camera frigorifica care va va satisface pe deplin cerintele.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama camera frigorifica. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama camera frigorifica este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de camera frigorifica.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama camera frigorifica si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama camera frigorifica, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale camera frigorifica comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul camera frigorifica din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de camera frigorifica pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Primiti cel mai bun raport intre pret si calitate pentru orice produs din gama camera frigorifica achizitionat din oferta Vivitrust Company. Fiecare produs din gama camera frigorifica vine cu garantia celei mai bune calitati de pe piata bucatariilor profesionale.

Sunteti interesat de camera frigorifica? Vivitrust Company va ofera cele mai bune camera frigorifica, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna camera frigorifica pentru o bucatarie profesionala.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama camera frigorifica nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de camera frigorifica ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.