Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust





Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Calandru Calcat

calandru calcatVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama calandru calcat de pe piata. Numai alegand calandru calcat din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama calandru calcat. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama calandru calcat este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de calandru calcat.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama calandru calcat comercializate de calandru calcat. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip calandru calcat si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama calandru calcat si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Primiti cel mai bun raport intre pret si calitate pentru orice produs din gama calandru calcat achizitionat din oferta Vivitrust Company. Fiecare produs din gama calandru calcat vine cu garantia celei mai bune calitati de pe piata bucatariilor profesionale.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama calandru calcat si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama calandru calcat, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale calandru calcat comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul calandru calcat din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de calandru calcat pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de calandru calcat. Oferim o gama variata de modele pentru calandru calcat. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama calandru calcat.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama calandru calcat nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.ro



Pentru informatii suplimentare legate de calandru calcat ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.