Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Bucatarie Restaurant

bucatarie restaurantVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama bucatarie restaurant de pe piata. Numai alegand bucatarie restaurant din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Va oferim bucatarie restaurant la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama bucatarie restaurant ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse bucatarie restaurant destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Va oferim cele mai bune oferte de bucatarie restaurant destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip bucatarie restaurant. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de bucatarie restaurant.

Sunteti interesat de bucatarie restaurant? Vivitrust Company va ofera cele mai bune bucatarie restaurant, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna bucatarie restaurant pentru o bucatarie profesionala.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum bucatarie restaurant din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip bucatarie restaurant care va va satisface pe deplin cerintele.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama bucatarie restaurant si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama bucatarie restaurant, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Va garantam ca veti fi pe deplin multumit de produsele din gama bucatarie restaurant comercializate de bucatarie restaurant. Consultati oferta noastra diversificata de echipamente de tip bucatarie restaurant si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Noi va aducem idea din stadiul de schita la materializare! Achizitonati acum produsul care vi se potriveste din gama bucatarie restaurant si va garantam satisfactia alegerii unui produs profesional de top.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama bucatarie restaurant nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de bucatarie restaurant ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.