Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Bucatarie Profesionala

bucatarie profesionalaVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama bucatarie profesionala de pe piata. Numai alegand bucatarie profesionala din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale bucatarie profesionala comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul bucatarie profesionala din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de bucatarie profesionala pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum bucatarie profesionala din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip bucatarie profesionala care va va satisface pe deplin cerintele.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de bucatarie profesionala. Oferim o gama variata de modele pentru bucatarie profesionala. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama bucatarie profesionala.

Va oferim bucatarie profesionala la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama bucatarie profesionala ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse bucatarie profesionala destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama bucatarie profesionala. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama bucatarie profesionala este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de bucatarie profesionala.

Sunteti interesat de bucatarie profesionala? Vivitrust Company va ofera cele mai bune bucatarie profesionala, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna bucatarie profesionala pentru o bucatarie profesionala.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama bucatarie profesionala nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de bucatarie profesionala ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.