Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Aragaz Profesional

aragaz profesionalVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama aragaz profesional de pe piata. Numai alegand aragaz profesional din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Sunteti interesat de aragaz profesional? Vivitrust Company va ofera cele mai bune aragaz profesional, la preturi rezonabile chiar si pentru cel mai pretentios client. Ne ocupam ca ideea dvs sa devina realitate! Ne ocupam de la A la Z de tot ce inseamna aragaz profesional pentru o bucatarie profesionala.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de aragaz profesional. Oferim o gama variata de modele pentru aragaz profesional. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama aragaz profesional.

Va oferim aragaz profesional la cele mai inalte standarde de calitate. Diversitatea de produse din gama aragaz profesional ne asigura faptul ca veti gasi produsul cautat de dvs in oferta noastra de produse aragaz profesional destinate bucatariilor profesionale si nu numai.

Va oferim cele mai bune oferte de aragaz profesional destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip aragaz profesional. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de aragaz profesional.

Va garantam ca alegand orice produs in gama de echipamente profesionale aragaz profesional comercializate de catre Vivitrust Company, veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta. Produsele de tipul aragaz profesional din oferta noastra sunt create de profesionisti in materie de aragaz profesional pentru utilarea de bucatarii profesionale, astfel dvs beneficiind de garantia calitatii.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum aragaz profesional din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip aragaz profesional care va va satisface pe deplin cerintele.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama aragaz profesional nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de aragaz profesional ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.