Vivitrust Company - Furnizor Bucatarii Profesionale, Echipamente, Accesorii si Utilaje HoReCa


My Vivitrust

Vivitrust va ofera produse si servicii la preturi speciale !

2011 - Vivitrust isi diversifica intreaga gama de produse si servicii, prin adaugarea de promot ...

Abatitor

abatitorVIVITRUST COMPANY va ofera o gama extinsa de servicii si produse destinate utilarii bucatariilor profesionale si nu numai. La noi veti gasi cele mai diversificate oferte de produse din gama abatitor de pe piata. Numai alegand abatitor din gamele comercializate de noi veti putea fi pe deplin multumit de calitatea produselor iar bucataria dumneavoastra va fi cu adevarat una profesionala.

Prin intermediul Vivitrust Company, puteti obtine cea mai buna oferta pentru orice produs din gama abatitor si veti fi pe deplin statisfacut de alegerea facuta. Oferta de produse si servicii de alcaturire si utilare de bucatarii profesionale pe care o punem la dispozitia dvs cuprinde produse, echipamente si accesorii dintre cele mai diversificate din gama abatitor, de la cele de buget pana la cele premium si de top.

Vivitrust Company ofera servicii si echipamente destinate bucatariilor profesionale de cea mai buna calitate, pentru dvs, in materie de abatitor. Oferim o gama variata de modele pentru abatitor. Apelati la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta pentru produsul dorit din gama abatitor.

Satisfactie garantata in alegerea oricarui produs din gama abatitor. Consultati oferta noastra si alegeti produsul care se potriveste necesitatilor bucatariei dvs. Daca aveti dificultati sau nu sunteti decis ca produsul ales din gama abatitor este cel mai potrivit, apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti in domeniul bucatariilor profesionale si a echipamentelor din gama Vivitrust Company. Acestia va vor sfatui in alegerea dvs in materie de abatitor.

Va oferim cele mai bune oferte de abatitor destinate bucatariilor profesionale. Doar prin noi puteti beneficia de cea mai buna de tip abatitor. Apasati click aici pentru a vedea produsele si serviciile noastre in materie de abatitor.

Nu mai stati pe ganduri! Alegeti acum abatitor din oferta noastra si nu veti regreta niciodata alegerea facuta. Fiind alcatuita dintr-o echipa cu experienta vasta in domeniul serviciilor si echipamentelor pentru bucatarii moderene si profesionale, Vivitrust Company este gata sa va asiste in alegerea produsului de tip abatitor care va va satisface pe deplin cerintele.

Nu mai asteptati! Comandati acum abatitor special create pentru bucataria si afacerea dumneavoastra. Personalul nostru calificat si specializat in materie de abatitor este gata sa va intampine si sa va sfatuiasca in alegerea produsului care vi se potriveste din gama produselor profesionale de tip abatitor.

Pentru mai multe de detalii legate de echipamentele, accesoriile sau utilajele profesionale din gama abatitor nu ezitati sa ne contactati:

VIVITRUST COMPANY
Strada Huedin nr. 21 , sector 4, Bucuresti

Fax:   021 / 326.07.64

Telefon:  021 / 326.07.64
           Departament marketing:       Dragos - 0751.266.505
           Departament comercial:        Mirela - 0751.266.513 ; 0751.266.507
           Departament tehnic:             Dragos - 0744.322.332
           Sugestii si reclamatii:             Viviana - 0751.266.511

E-mail:  office@vivitrust.ro

 Website:  www.vivitrust.roPentru informatii suplimentare legate de abatitor ne poti contacta si completand formularul de contact ce se gaseste aici.